joi, 12 iunie 2014

Foaie verde grup agricol, ăsta mi-i cel mai drag articol


N-am momente de narcisism exacerbat (e pleonasm?) însă când primesc provocări care să mă ajute să mă descopăr pe mine însămi, mă dau de 3 ori peste cap şi mă iau la puricat (asta sună un pic porno?).
Şi uite aşa se face că am mai primit o provocare de la Simona, una din picăturile de optimism care pică din cer în zilele ploioase. Şi Simona, căreia i-am descoperit nişte cojones la fel de mari precum capacitatea ei de a fi diva atât digitală cât şi offline, m-a provocat să-mi aleg articolul cel mai drag din câte a aşternut condeiul de-a lungul anilor.

Oricât de pasionaţi am fi de hobby-urile noastre, oricât de orientaţi am fi către viitor şi devize new age care să ne poarte spre orizonturi zen-like, tot la rădăcini ne întoarcem. Chiar dacă nu eşti copac. Unii sunt, totuşi. Oricum, ceea ce doream să spun este că cel mai drag articol, pentru că îmi reflectă şi-mi explică persoana din prezent este Ultima noapte de şcoală, întâia noapte de viaţă reală (http://diananandreeaduca.blogspot.ro/2013/07/ultima-noapte-de-scoala-intaia-noapte.html).

Poate pentru că oricât de puţin sociabilă mă consider, oamenii au fost întotdeauna principala mea investiţie. Chiar şi atunci când intuiam că vor fi una proastă. Si i-am luat pe majoritatea din instituţii care nu-ţi oferă informaţii, cât amintiri de care te agăţi când te ia curentul. Amintiri despre care nu ştii că au fost construite de principii sau că ele însele ţi-au format principii.
Hai cu leapşa mai departe, zic, pentru că fun şi din seria curiozităţii. Aşa că dau şi eu mai departe provocarea la dra Corina, prietenă şi colegă de bancă cu corazon cât toată zona Iancului , care scrie lucruri personale cu tupeu, aşa cum fac oamenii care-şi ţin sufletul mare în trupuri de prinţese chinezeşti. Si la dra Birsan, care a evoluat atat de frumos dar n-a renuntat niciodata sa fie ea insasi. Drop it like it’s hot, fetelor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu